Nana Nozhnitsy

Hallo voorbijganger en welkom op mijn blog.

Mijn naam is Nana Nozhnitsy, 24 jaar en geboren en getogen in Brugge. Via (She) Read And Said wil ik mijn voorliefde voor boeken delen met de buitenwereld. Sinds 2016 neem ik deel aan een lokaal boekenclubje in de Brugse Boekhandel, namelijk Dear Book Nerd Book Club. Dankzij de dames die actief deelnemen aan deze club heeft mijn voorliefde voor boeken een extra boost gekregen. Ik twijfelde al een tijdje om een blog te openen en dankzij hen heb ik eindelijk het extra duwtje in de rug gekregen en kan ik met trots bekendmaken dat (She) Read and Said leeft!

Via (She) Read And Said wil ik mijn eigen ervaring met boeken en boekevenementen delen met de buitenwereld. Zullen al mijn posten positief zijn? Waarschijnlijk niet, maar dat moet volgens mij ook kunnen.

Daarnaast wil ik nog een extra woordje over mijzelf kwijt. Naast mijn voorliefde voor boeken heb ik ook een zwak voor wetenschap, computergames, cosplay en vintage. Als ik een favoriet vak op Zweinstein hoor te kiezen, kan ik met volle trots ‘Toverdranken’ zeggen. Voor wie het zich af vraag; ik ben een Ravenclawer, en ja ik ben daar trots op, want ik zit graag met mijn neus in de boeken.

IMG_1932

Daarnaast heb ik een obsessie voor vintage en vintagekleren. Mijn kleerkast krioelt van de vintagejurken en daar heb ik geen spijt van. Ik heb ook een vintagepagina op Facebook. Volledig amateuristisch, maar daar hou ik van.

Promotiebanner 2

Over amateuristisch gesproken. Naast vintage ben ik ook verzot op cosplay en dat combineer ik momenteel graag met mijn voorliefde voor games en in dit specifieke geval League of Legends. Het is zeker nog niet de pro cosplay, maar dankzij de verschillende conventies in België ben ik één iets te weten gekomen over cosplay. Het gaat er niet om hoe goed of hoe slecht je cosplay is. Het gaat er om hoe leuk je het vindt.

12968150_1592972481020088_2632562910862584895_o

Heb je vragen rondom mijn blogentrees of wil je meer te weten komen over het brein achter deze pagina. Laat dan zeker een berichtje achter. Ik probeer zo snel mogelijk je terug te contacteren.

Liefs

– Nana

Advertenties